Translate

Monday 21 September 2015

Frumuseţea inimii...


Fiecare om poartă frumuseţea în propria-i inima. Când eşti deschis către frumuseţe şi visare, întregul Univers începe să-și toarne energia creativă în tine. Însă nu-i putem primi pe deplin darurile decât în momentul în care alegem să nu ne limităm visele. Fiecare vis e un pas spre Univers şi fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuţi,... pentru că Tu eşti Universul în plină manifestare.
Regăseşte-te cu adevărat privind toată frumuseţea lumii înconjurătoare. Îmbrăţişeaz-o şi accept-o ca parte din tine. Pentru că TU eşti un miracol de frumuseţe în plină manifestare.
Frumuseţea se trăieşte prin toti porii, se desenează cu aripile sufletului şi se visează cu ochii inimii. Atunci, când visezi frumos devi ca un magnet ce atrage din Univers tot ceea ce este mai frumos şi astfel viaţa fericită devine visul pe care îl poţi trăi zilnic! 
Ori de câte ori simţi frumuseţea în jurul tău, admir-o! Acordă-i toată atenţia. Admirarea frumuseţii trezeşte dimensiunea infinită a fericirii din inima ta, deoarece numai prin admirarea ei poţi fi conştient de miracolul frumuseţii din care faci parte şi TU.
Lasă-te purtat de frumuseţea care te înconjoară, caută seninul din privirile celor dragi şi găseşte fericirea acolo unde ţi-se indeplinesc visele. Asta e toată taina şi magia vieţii. 

Zâmbeşte şi învaţă să visezi frumos, pentru că între două zâmbete şi o bătaie de inima, încap toate visele vieţii tale. 
Îndrăzniţi să visaţi frumos. Universul se dezvăluie fiecăruia după cum alege să şi-l imagineze.

Imagine grafică şi text - EIN © ~

No comments:

EIN - Eugen Ioan Neagu

Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool Bloguri, Bloggeri si Cititori